Παναγια Σουμελα Τραπεζουντα - Ούτε φέτος Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον ... - .μετά το 2015, θα λειτουργήσει το δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο ο οποίος σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στην παναγία της σουμελάς.

Παναγια Σουμελα Τραπεζουντα - Ούτε φέτος Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον ... - .μετά το 2015, θα λειτουργήσει το δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο ο οποίος σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στην παναγία της σουμελάς.. .μετά το 2015, θα λειτουργήσει το δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο ο οποίος σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στην παναγία της σουμελάς. Ο δρόμος για να φτάσετε ως εκεί είναι γύρω στα 45 χιλιόμετρα από την τραπεζούντα. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. 2:24:37 τελέστηκε για έκτη συνεχή χρονιά από την ιερά μονή παναγίας του σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου η πατριαρχική θεία λειτουργία. Στη συνέχεια η εικόνα πέταξε με θαυματουργό τρόπο από την αθήνα στον πόντο.

Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Μια είδηση που περίμεναν με ανυπομονησία οι επισκέπτες του νομού τραπεζούντας στην τουρκία ήταν το άνοιγμα της παναγίας σουμελά. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ: Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983 - ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ: Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983 - ΕΚΔΡΟΜΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. Τοιχογραφία από την μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα. 71 786 просмотров 71 тыс. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο.

Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά.

Στη συνέχεια η εικόνα πέταξε με θαυματουργό τρόπο από την αθήνα στον πόντο. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Μια είδηση που περίμεναν με ανυπομονησία οι επισκέπτες του νομού τραπεζούντας στην τουρκία ήταν το άνοιγμα της παναγίας σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Детская молитва богородице на греческом языке. Ζωντανά η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα • doxologia infon www.doxologiainfonews.com. Ο δρόμος για να φτάσετε ως εκεί είναι γύρω στα 45 χιλιόμετρα από την τραπεζούντα. 7 προσκυνημα στην παναγια σουμελα του ποντου.wmv. Αύριο ο οικουμενικός πατριάρχης, βαρθολομαίος, θα τελέσει τη λειτουργία στην παναγία της σουμελά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των ποντίων. Το οικουμενικό πατριαρχείο ανακοίνωσε το βράδυ της τρίτης ότι η θεία λειτουργία καθώς και οι εορταστικές εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου στην ιερά μονή παναγίας σουμελά, στον πόντο. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο.

.παναγία σουμελά, το ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού με τους τούρκους ακαδημαϊκούς ανήκουν στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά. Τοιχογραφία από την μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα. Детская молитва богородице на греческом языке. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ , Τραπεζουντα 15 Αυγουστου 2015 v1 - YouTube
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ , Τραπεζουντα 15 Αυγουστου 2015 v1 - YouTube from i.ytimg.com
Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Τοιχογραφία από την μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Στη συνέχεια η εικόνα πέταξε με θαυματουργό τρόπο από την αθήνα στον πόντο.

Η μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα.

Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. 71 786 просмотров 71 тыс. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. Η μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τουρκικές αρχές δεν έχουν επιτρέψει την. Στη συνέχεια η εικόνα πέταξε με θαυματουργό τρόπο από την αθήνα στον πόντο. Ο δρόμος για να φτάσετε ως εκεί είναι γύρω στα 45 χιλιόμετρα από την τραπεζούντα. Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Τοιχογραφία από την μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα. Την πατριαρχική θεία λειτουργία θα μεταδώσει απευθείας από την παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα, η ερτ3 στις 10 το πρωί.

.μετά το 2015, θα λειτουργήσει το δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο ο οποίος σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στην παναγία της σουμελάς. Ζωντανά η θεία λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα.

ILIAS KETS NY: *** Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ''ΠΑΝΑΓΙΑ ...
ILIAS KETS NY: *** Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ''ΠΑΝΑΓΙΑ ... from 3.bp.blogspot.com
Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Αύριο ο οικουμενικός πατριάρχης, βαρθολομαίος, θα τελέσει τη λειτουργία στην παναγία της σουμελά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των ποντίων. Τα μέλη της αποστολής, στην οποία συμμετέχει και η πρόεδρος της εσηεα, ταξιδεύουν προς την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Γι' αυτό το λόγο ονομάστηκε πρώτα «παναγία η αθηνιώτισσα». 2:24:37 τελέστηκε για έκτη συνεχή χρονιά από την ιερά μονή παναγίας του σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου η πατριαρχική θεία λειτουργία. Η παναγία, κατά τον άγιο ιωάννη τον δαμασκηνό, τον μεγαλύτερο δογματικό πατέρα της εκκλησίας μας, κατέχει τα δευτερεία της αγίας τριάδος.

Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς.

Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Τοιχογραφία από την μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. Αύριο ο οικουμενικός πατριάρχης, βαρθολομαίος, θα τελέσει τη λειτουργία στην παναγία της σουμελά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των ποντίων. 71 786 просмотров 71 тыс. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Τότε η παναγία εμφανίστηκε σε δύο μοναχούς. Τα μέλη της αποστολής, στην οποία συμμετέχει και η πρόεδρος της εσηεα, ταξιδεύουν προς την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα.

Μια είδηση που περίμεναν με ανυπομονησία οι επισκέπτες του νομού τραπεζούντας στην τουρκία ήταν το άνοιγμα της παναγίας σουμελά παναγια σουμελα. Το οικουμενικό πατριαρχείο ανακοίνωσε το βράδυ της τρίτης ότι η θεία λειτουργία καθώς και οι εορταστικές εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου στην ιερά μονή παναγίας σουμελά, στον πόντο.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama